top of page

Grupo de apoyo

Public·6 members
Nick Neithan
Nick Neithan

Consilierul De Incredere Pdf Downloadgolkes


Consilierul de incredere - o carte pentru cei care vor sa devina consultanti de succes
Daca esti interesat de domeniul consultantei, fie ca vrei sa iti incepi o cariera in acest domeniu, fie ca vrei sa iti imbunatatesti abilitatile si relatiile cu clientii, atunci cartea Consilierul de incredere este o lectura obligatorie pentru tine.


Download File: https://1vergiidgi.blogspot.com/?file=2w307F


Aceasta carte este scrisa de trei autori cu experienta vasta in consultanta: David H. Maister, Charles H. Green si Robert M. Galford. Ei iti ofera o serie de sfaturi practice, exemple reale si modele verificate pentru a te ajuta sa castigi increderea clientilor si sa devii un consilier de incredere pentru ei.


Ce inseamna sa fii un consilier de incredere? Este acel profesionist care nu se limiteaza la a oferi solutii tehnice sau functionale, ci care se implica emotional si relational in proiectele clientilor, care ii intelege nevoile si dorintele, care ii ajuta sa isi atinga obiectivele si care isi construieste o reputatie solida bazata pe integritate, competenta si respect.


Pentru a ajunge la acest nivel, nu este suficient sa ai cunostinte profesionale si expertiza. Trebuie sa stii cum sa comunici eficient, cum sa asculti activ, cum sa gestionezi conflictele, cum sa negociezi, cum sa oferi feedback, cum sa creezi valoare adaugata si cum sa iti dezvolti o viziune strategica.


Cartea Consilierul de incredere te invata cum sa faci toate aceste lucruri, folosind un proces in cinci pasi: angajare, ascultare, cadru, viziune si angrenare. De asemenea, iti prezinta cele patru calitati principale pe care le are un consilier de incredere: credibilitate, fiabilitate, intimitate si orientare catre client.


Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta carte si despre cum poti deveni un consilier de incredere, poti citi un fragment din ea [aici]. Daca vrei sa o comanzi online, o poti gasi [aici] sau [aici].


Sper ca ti-a placut acest articol si ca ti-a starnit curiozitatea pentru cartea Consilierul de incredere. Daca ai citit-o deja sau daca ai alte recomandari de carti despre consultanta, lasa-mi un comentariu mai jos. Iti multumesc pentru atentie si iti doresc mult succes in cariera ta de consultant!


About

¡Bienvenido al grupo! Podrás conectarte con otros miembros, ...

Members

Página del grupo: Groups_SingleGroup
bottom of page